Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Κωνσταντίνο Σκρέκα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Σπήλιο Λιβανό, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Κωνσταντίνο Σκρέκα.

Όπως τονίζει ο κύριος Λιβανός πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα συνολικής διαχείρισης υδάτινων πόρων, τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών και εγγειοβελτιωτικών έργων και την ανάγκη προτεραιοποίησης συγκεκριμένων έργων υποδομής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Σπήλιου Λιβανού :

Επισκέφτηκα τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, με τον οποίον είχα μία εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα συνολικής διαχείρισης υδάτινων πόρων, τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών και εγγειοβελτιωτικών έργων και την ανάγκη προτεραιοποίησης συγκεκριμένων έργων υποδομής.

Συζητήσαμε ιδιαίτερα για την ένταξη των παραπάνω έργων στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, τη νέα ΚΑΠ, και τους πόρους από το ΕΣΠΑ και το ΠΔΕ.
O κ. Σκρέκας με διαβεβαίωσε ότι είναι στις προτεραιότητες του Υπουργείου Αγροτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων όλα τα παραπάνω ζητήματα, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την Αιτωλοακαρνανία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ