Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου με το Δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη.

Τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας καθώς και των αρδευτικών έργων στην περιοχή του Δήμου Πατρέων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου με το Δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη.
Η ανάγκη βελτίωσης των υποδομών που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα και δημιουργούν νέες ευκαιρίες σε αγρότες αλλά και κτηνοτρόφους είναι στις προτεραιότητές μας, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Όπως φάνηκε από τη συζήτηση η ωριμότητα και ο σχεδιασμός των έργων σε επίπεδο μελέτης είναι κυρίαρχο ζητούμενο για την εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων. Έργα όπως η διασύνδεση κτηνοτροφικών μονάδων με το οδικό δίκτυο καθώς και αρδευτικά έργα για την κάλυψη περιοχών στις παρυφές της Πάτρας, είναι αναγκαία για την τοπική ανάπτυξη. Σε αυτό το επίπεδο ο Δήμος Πατρέων ξεκινάει την καταγραφή των σημείων παρεμβάσεων ώστε το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να καταθέσει προτάσεις στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης , επισήμανε την ορθολογική χρήση των πόρων με στοχευμένα έργα που θα πρέπει να γίνουν για να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής και να ενισχύσουν την ανάπτυξη στα ορεινά του Δήμου Πάτρας.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Πάτρας Παύλος Στάμος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ