Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου

Με τον πρόεδρο Βασίλη Σπυρόπουλο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Καρβέλης και Γιώργος Καραπαπάς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της Μαρίνας Μεσολογγίου, την πρόσφατη δυσμενή εξέλιξη για τους καλλιεργητές της ελιάς Καλαμών, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι.
Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε τη διοίκηση του Συλλόγου για τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος, ενώ παράλληλα αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων για την υλοποίηση προγραμμάτων.
Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαρακτήρισε ως δημιουργική και εποικοδομητική τη συνάντηση με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως οι συνθήκες άριστης επικοινωνίας και συνεννόησης λειτουργούν σε κάθε περίπτωση προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ