Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη

Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, κατά την οποία συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή μας.
Άμεσης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης, είναι η ενίσχυση σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, τόσο με χειριστές πιστοποιημένους, όσο και με άλλες ειδικότητες.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Απ. Κατσιφάρα στην πρόταση της Περιφέρειας για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, με τον Υπουργό να εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον του, τονίζοντας πως θα εξεταστούν οι δυνατότητες παρέμβασης.
«Με την καλύτερη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα σημαντικά πράγματα στην περιοχή μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ένα σημαντικό σχέδιο για την αξιοποίηση του Λαδόπουλου και οι προτάσεις μας έχουν κατατεθεί αρμοδίως και σύντομα ευελπιστούμε να έχουμε ευχάριστα νέα» σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.
Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συμβολής των ΟΤΑ στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς και νομοθετικές παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των περιφερειών.
Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για την προμήθεια POS από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες στις συναλλαγές τους μαζί μας και κυρίως το ζήτημα που αφορά στις κρατήσεις από τις τράπεζες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ