Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου

Με συμμετοχή επιχειρησιακών στελεχών και υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με θέμα : «Tην αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων εν όψει χειμερινής περιόδου 2020-2021».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έχουν προηγηθεί δύο έκτακτες συνεδριάσεις του Συντονιστικού με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο: «Είμαστε σε εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Όλοι εμείς που μετέχουμε στο Συντονιστικό αποδείξαμε ότι υπάρχει συνεργασία και τα συνεργεία ήταν επί ποδός για να σπεύσουν όπου υπήρχε ανάγκη. Η Δημοτική Αρχή κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια να θωρακίσει σημεία που δημιουργούνταν έντονα προβλήματα όπως πχ. στην περιοχή του κτιρίου ΕΛΕΠΑΠ όπου υλοποιήσαμε ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Κολοβός, Κ. Καλαντζής, Χρ.Γκούντας, M.Σκορδόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλ/νίας Χριστόφορος Μπόκας, ο Δ.Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης, ο Δ/της Αστ. Τμήματος Γ. Σταμουλακάτος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, εκπρόσωπος του Δασαρχείου, πρόεδροι Κοινοτήτων και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ