Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων το Σάββατο 24.06.2017 στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νιας

Η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων απεδέχθη την πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας και θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης (1ος όροφος), με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:
09.30-10.00: Προσέλευση
10.00-12.30:
Χαιρετισμοί Επισήμων.
«Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
«Τα Επιμελητήρια ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος»: εισηγητές: κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
«Τρέχουσες εξελίξεις περί του νέου νόμου πνευματικών δικαιωμάτων και της ΑΕΠΙ Α.Ε. – Συμφωνία Συνεργασίας ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»: εισηγητής κ. Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης – Συντονιστής της Επιτροπής για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕ.
12.45-13.30:
Κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Παναγιώτη Τσιχριτζή, Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ