Συνελήφθησαν επτά άτομα στα Ιόνια Νησιά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο εντατικοποίησης αστυνομικών ελέγχων, επτά άτομα, σε πέντε διαφορετικές υποθέσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση την Τετάρτη (16-11-2016) εντοπίστηκαν στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 και 20 ετών και στη κατοχή τους βρέθηκε -αρχικά- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (14,4) γραμμαρίων περίπου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 18χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (5,4) γραμμαρίων περίπου.
Οι άλλες τρεις περιπτώσεις, αφορούσαν τον εντοπισμό ενός 17χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και τριών ημεδαπών, ηλικίας 16, 18 και 30 ετών, στην Κέρκυρα, το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα (14-11-2016) έως και την Πέμπτη (17-11-2016), από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Τέλος, στην Κεφαλονιά την Δευτέρα (14-11-2016) εντοπίστηκε 26χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και στην κατοχή του βρέθηκε, επίσης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά περίπτωση Εισαγγελικές Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ