Συνελήφθη 35χρονη υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Η 35χρονη επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα, κάνοντας χρήση πλαστής ελληνικής ταυτότητας
Συνελήφθη, χθες (12-01-2017) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, μία 35χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η 35χρονη μετέβη χθες τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, ελληνικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω δελτίο ταυτότητας ήταν πλαστό ενώ από τον έλεγχο των πραγματικών της στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τους όρους διαμονής στη χώρα.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ