Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Παράρτημα Πάτρας

Η στενή συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ – Περιφερειακό Παράρτημα Πάτρας.
Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, έγινε αναλυτική ενημέρωση των δράσεων που υλοποιούνται ή έχουν ήδη προγραμματιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, με ιδιαίτερη αναφορά στη διαρκή συνεργασία που έχουν οι δύο φορείς, ιδίως τα τελευταία χρόνια με την εθελοντική αιμοδοσία, τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και άλλες δράσεις και εκδηλώσεις.
«Το έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι τεράστιο και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό. Η δράση σας καθίσταται επίκαιρη και αναγκαία» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας και συνέχισε: «Η σημασία της εθελοντικής προσφοράς είναι τεράστια, ειδικά στις ημέρες αυτές που η δυστυχία και η φτώχεια χτυπάνε την πόρτα όλο και πιο πολλών συνανθρώπων μας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του ΕΕΣ, η γραμματέας Νικολίτσα Οικονόμου, ο ταμίας Βασίλης Βλασταράς και τα μέλη Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, Μερσίνα Καπογιαννάτου, Ελπινίκη Τσάκωνα, ενώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβαν μέρος ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ