Σχολεία: Επέστρεψε η τηλεκπαίδευση – κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί

Επέστρεψε η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στις περιοχές που χαρακτηρίστηκαν χθες από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ως βαθύ κόκκινο και ανάμεσά τους είναι και ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας .

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κάνει το καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα τις πρωινές ώρες ενώ νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία από τις 2 το μεσημέρι .

Τα μαθήματα δεν ξεκίνησαν σήμερα για όλα τα σχολεία καθώς απ’ ότι φαίνεται η απόφαση ηταν αιφνιδιαστική και δεν υπήρξε ο χρόνος για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς σε αρκετά σχολεία του Αγρινίου κλήθηκε πρώτα να συνεδριάσει ο σύλλογος διδασκόντων προκειμένου να καταρτιστούν τα ωρολόγια προγράμματα τα οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθούν στους γονείς των μαθητών μαζί με τους συνδέσμους για κάθε μάθημα .

Εν τω μεταξύ κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και οι βρεφικοί σταθμοί στις περιοχές με βαθύ κόκκινο όπως η Αιτωλοακαρνανία . Με ανακοινώσεις τους οι Δήμοι του Νομού γνωστοποιήσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με δελτία τύπου ότι μέχρι και τις 16 Μαρτίου αναστέλεται η λειτουργία τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ