Σωτήρης Φαράντος: Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη

Αγωνιστικά έτοιμη είναι η ομάδα μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για τον κυριακάτικο αγώνα (στις 5 το απόγευμα) στο ΔΑΚ Αγρινίου όπου θα φιλοξενήσει τους Ίκαρους Τρικάλων για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.
Αναφορικά με τον αγώνα ο προπονητής της ΓΕΑ Σωτήρης Φαράντος ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικής σημασίας για εμάς. Τα Τρίκαλα έχουν έμπειρους παίκτες και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Ο στόχος μας αφότου ενημερωθήκαμε- την τελευταία στιγμή- ότι είμαστε στην Γ’ Εθνική είναι συγκεκριμένος: Να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο γήπεδο μας, με τα Γιάννενα, η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκλονιστική και καθοριστική ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Το ίδιο ζητάμε από το φίλαθλο κοινό της Πόλης και τώρα. Θα δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» .
Η ΓΕΑ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα και υπενθυμίζει πως στην είσοδο της κερκίδας θα διατίθενται κουπόνια των 3 ευρώ για προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ