Τελετή λήξης περιόδου και μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 8:00 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2017/2018 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα που κυκλώθηκε από σύννεφα που απειλούν να αλλοιώσουν το ήθος της και να φθείρουν την πολιτισμική ιδιοπροσωπία των Ελλήνων. Η εθνική ευσυνειδησία είναι σημαντική για τον καθένα που επιθυμεί να περιφρουρήσει την πνευματική ανεξαρτησία και την αυτονομία της πατρίδας του. Γι’ αυτό το λόγο, η φετινή εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας», θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, πιλότο του αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε στο Αιγαίο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εισαγωγή

Ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου

Τραγούδια για το Αιγαίο από τη Νεανική – Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και ειδικό αφιέρωμα – τραγούδι στον ήρωα πιλότο Γεώργιο Μπαλταδώρο , που έπεσε υπερασπιζόμενος το Αιγαίο

Παρουσίαση του DVD «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας»

Χαιρετισμός παιδιών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Βράβευση των διευθυντών του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου

Παραδοσιακοί χοροί με ζωντανή μουσική με τραγούδια για το Αιγαίο και την Ελλάδα μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ