Τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα δίνει την Κυριακή στο ΔΑΚ Αγρινίου ο “VIVECHROME” ΑΟ Αγρινίου με την ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΑΚ
Ο “VIVECHROME” ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της δίνει Ο ΑΟ Αγρινίου την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ με αντίπαλο τον Α.Σ. Καστοριάς.
Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ξεκινήσει από χθες και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Βότση 5. Στις 15:30 την Κυριακή θα διατεθούν τα εισιτήρια στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αγρινίου.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ, ενώ τα γυναικεία εισιτήρια είναι στα 3 ευρώ.
Εν, το μεταξύ, με απογευματινή προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Σ. Καστοριάς. Οι παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης παρακολούθησαν σε βίντεο την ομάδα της Καστοριάς, ενώ στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Μετά τη λήξη της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής στις 5 το απόγευμα. Από αυτή απουσιάζει ο αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Μπαρούχας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στη 12αδα του Χρήστου Μυριούνη βρίσκονται οι: Κώστας Τασόπουλος, Γιώργος Μπερερής, Δημήτρης Πατσαντζόπουλος, Φώτης Τάσσος, Ζαχαρίας Πουρνάρας, Κώστας Σαπλαούρας, Χρήστος Σταμούλης, Νάσος Γκρέκας, Δημήτρης Μήτσου, Θεοδόσης Γκόβας, Βασίλης Μακρής και Κώστας Κουσιάντζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ