Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs

διοργάνωσε 3 εργαστήριa διεύρυνσης γνώσεων με θέμα :

  • «Τα ιστορικά γεγονότα ως πηγή έμπνευσης στην τέχνη και υπεραξίας της πολιτιστικής βιομηχανίας» σε συνεργασία με την «Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

  • «Ντοκιμαντέρ, από την ιδέα στη δημιουργία» σε συνεργασία με τους «Polis Production & Φιλοκαλλιτεχνικό Σύλλογο Μεσολογγίου».

  • «Τέχνη στο φως των αστεριών» σε συνεργασία με την «Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας».

Ο σκοπός των σεμιναρίων και εργαστηρίων είναι η μετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων, τεχνικών, στρατηγικών και καινοτόμων πρακτικών και μοντέλων, σε διαφορετικούς κλάδους δραστηριοτήτων πολιτιστικής βιομηχανίας με στόχο την δημιουργία υπεραξίας στο παραγόμενο προϊόν τους, την ενίσχυση της καινοτομίας τους, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους, την δημιουργία συνθηκών επιχειρηματικής ανάπτυξης και εξέλιξης των επιχειρήσεων δημιουργικής βιομηχανίας, έτσι ώστε να μπορέσουν να λύσουν προβλήματα, να ξεπεράσουν εμπόδια, να λαμβάνουν αποφάσεις, να καταστρώσουν επιχειρηματικά σχέδια, να παράξουν νέες ιδέες και να αποκτήσουν επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

Ta εργαστήρια γνώσης παρακολούθησε πλήθος κόσμου επιχειρηματιες και απλη πολιτες οι οποοι εμειναν με της καλυτερες εντυπωσεις για το επιπεδο και την καινοτομιων ιδεων και καλων πρακτικων που παραουσιαστηκαν από τους εισηγητες ομιλητες.

Και τα 3 εργαστήρια γνώσης μεταδοθήκαν με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ