Το δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας

Ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών στον Δήμο Πρέβεζας συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης με τον υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.
Ο κ.Μπαϊλης έθεσε υπόψη του κ. Μπαξεβανάκη μεταξύ άλλων το θέμα της ανέγερσης του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στο οικόπεδο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος ζητώντας την παρέμβασή του για την γρήγορη ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης που εκπονούν οι Κτιριακές Υποδομές, έτσι ώστε να προχωρήσει η ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζήτησε επίσης από τον Υφυπουργό έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων των σχολείων χαρακτηρίζοντας επίσης ως καίριας σημασίας ζήτημα, την ποιοτική αναβάθμιση της υφιστάμενης Σχολής του ΤΕΙ Πρέβεζας .

Οπως τόνισε ο κ.Μπαϊλης το Τμήμα Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας είναι ένα από καλύτερα της χώρας σε ότι αφορά τόσο το επίπεδο σπουδών όσο και την επαγγελματική διασφάλιση των φοιτητών και ένα από τα ελάχιστα ΤΕΙ που από το 2015 λειτουργούν μεταπτυχιακό τμήμα.

Ο υφυπουργός Παιδείας σε σχολιασμό του για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ενδεχόμενο υποβάθμισης ή συγχώνευσης του ΤΕΙ της Πρέβεζας.

Στην συνάντηση του κ, Μπαϊλη με τον κ.Μπαξεβανάκη συμμετείχαν ακόμη ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Αγγελική Φωτεινού , ο προιστάμενος Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Κώστας Καμπουράκης, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Πρέβεζας Γιάννης Αναγνωστάκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ