Το εναλλακτικό πρόσωπο του Αγρινίου στη Ναύπακτο

Με μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις του Δήμου Αγρινίου ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της «NOSTOS 2017», της Έκθεσης & του Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο.
Το Αγρίνιο με κεντρικό σύνθημα «Από μια φιλόξενη πόλη στην αγκαλιά της φύσης» υποδέχθηκε δεκάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες συλλόγων της πόλης αλλά και να απολαύσουν τα εξαιρετικά προϊόντα παραγωγών της περιοχής.
Εντυπωσιασμένος από τα προϊόντα του Αγρινίου δήλωσε ο Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Τουρισμού Γιώργος Τζιάλλας που παρακολούθησε μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου την παρουσίαση του σεφ Σάκη Μπαλασκάκη του εστιατορίου «Πιθάρι» ο οποίος μαγείρεψε με προϊόντα παραγωγών της πόλης.
Ακολούθησε πτήση επίδειξης με μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς (PARAPENTE) από το No Borders Paragliding ενώ επίδειξη με ηλεκτρικό ποδήλατο πραγματοποίησε το Velocity.
Στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της περιοχής αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των επαγγελματιών αλλά και των επισκεπτών στο περίπτερο του Δήμου Αγρινίου. Οι έλληνες και οι ξένοι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των βραβευμένων προϊόντων μας και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες των συλλόγων μας. Η συμμετοχή αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλές κρυμμένες αναξιοποίητες δυνάμεις στην πόλη οι οποίες μπορούν να απογειώσουν το τουριστικό προϊόν. Είναι ανάγκη να επιδιώκουμε την συνεχή βελτίωση. Ο εναλλακτικός τουρισμός μπορεί ν΄ αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης για την επερχόμενη δεκαετία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ