Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου στο Αγρίνιο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου» o oποίος είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της περασμένης χρονιάς, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου καλεί και φέτος σε συμμετοχή στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00πμ με σημείο εκκίνησης στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Όλοι ,ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μπορούν να λάβουν μέρος, είτε τρέχοντας, είτε βαδίζοντας, είτε ποδηλατώντας, σε μια διαδρομή 5 χλμ στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, καθώς ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλους τους τερματίζοντες άλλωστε θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Σε συνδυασμό με τον αθλητισμό σημαντική αξία θα έχει το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς καθώς κάθε συμμετέχων -και όχι μόνον – θα έχει προαιρετικά τη δυνατότητα να προσφέρει τρόφιμα ή συσκευασμένα προϊόντα στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου, που θα βρίσκεται στο χώρο της πλατείας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και θα τη στηρίξουν Εθελοντές και Πρόσκοποι οι οποίοι θα συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θα προηγηθεί μάλιστα επίδειξη από το τμήμα ζούμπα της ΓΕΑ.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 18.00-20.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Για ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό εγγραφών θα δοθεί η δυνατότητα το πρωί της Κυριακής και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
Η Γ.Ε.Α. καλεί τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να συναντηθούμε όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία προσερχόμενοι με τις οικογένειές μας και τις παρέες μας και να διασχίσουμε τους δρόμους της πόλης, να διασκεδάσουμε και να προωθήσουμε το «Ευ Αγωνίζεσθαι». 
Μέσω του αθλητισμού να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Ένα μήνυμα πως το Αγρίνιο είναι μια ανθρώπινη πόλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ