Τσουβάλια με χιλιάδες καπάκια παρέδωσε στο 4ο ΓΕΛ η ΑΛΦΑ 93

Συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών από τον Σύλλογο

Μερικές χιλιάδες καπάκια παρέδωσε στο 4ο Λύκειο Αγρινίου αντιπροσωπεία της ΑΛΦΑ 93, για να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τους μαθητές του σχολείου να πάρουν αναπηρικό αμαξίδιο για τη συμμαθήτριά τους, η οποία είχε τραυματιστεί στην σπονδυλική της στήλη στις 20 Μαρτίου στα Τριαντέικα.
Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία και βρέθηκε στο σχολείο την περασμένη Τρίτη (27/3), για να παραδώσει πάνω από 10 τσουβάλια και κουτιά γεμάτα καπάκια.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Σβίγγος, ανέφερε σχετικά σε δήλωσή του: «Ανταποκριθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε στο κάλεσμα των μαθητών και παραδώσαμε χιλιάδες καπάκια, για να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε στην νεαρή μαθήτρια καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Σε ό,τι αφορά τους μαθητές που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία αυτή, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και, φυσικά, να ευχηθούμε να συνεχίσουν και στο μέλλον να δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης και της αγάπης».
Η αντιπροσωπεία της ΑΛΦΑ 93 αποτελούταν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Σβίγγο και τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Φλωρόπουλο.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η ΑΛΦΑ 93, για τον ίδιο σκοπό, τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε παραδώσει ξανά τσουβάλια με καπάκια σε σχολείο της Πέλλας, αλλά και τον Ιανουάριο του 2018 παρέδωσε χιλιάδες καπάκια στο 11ο-17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
Μάλιστα, η Διοίκηση του Συλλόγου έχει δεσμευτεί ότι η πρωτοβουλία συγκέντρωσης καπακιών θα συνεχιστεί, για μελλοντική χρήση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ