Τo ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρουσιάζει την παράσταση «Θεομήτωρ - Maria Virgo De Mare Mediterraneum»

Τo ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ παρουσιάζει την αρμονική συνύπαρξη μουσικής και λόγων του πρωτότυπου έργου «Θεομήτωρ - Maria Virgo De Mare Mediterraneum» στην αίθουσα του θεάτρου το Σάββατο 17.12.2016 και ώρα 8:30μ.μ..

O διαφορετικός τρόπος έκφρασης της συγγραφέως Αικατερίνης Σιδέρη και
της απαγγελίας της μέσα στο χωροχρόνο σε συνδυασμό με το εμπλουτισμένο μουσικά καινοτόμο έργο του μουσουργού Ηλία Κοτζιά, μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο
και ενδύει εθνικά μουσικά χαρακτηριστικά με τις αντιθέσεις της εξέλιξης στο
χρόνο.

Συγγραφή, αφήγηση: Αικατερίνη Σιδέρη
Μουσική σύνθεση, ηλεκτρονική παρουσίαση: Ηλίας Κοτζιάς
Η παρουσίαση περιλαμβάνει:
Praeludium, «Άκουε» (Εισαγωγή, διάρκεια 25 λεπτά)
Διάλειμμα 10 λεπτά
«Θεομήτωρ Maria Virgo De Mare Mediterraneum» (Έργο, διάρκεια 41 λεπτά)

 • Το CD Θεομήτωρ Maria Virgo De Mare Mediterraneum προωθείται από τον εκδοτικό
  οίκο ΑΕÍΡΟΥΣ (www.ayrous.gr)Η αρμονική συνύπαρξη μουσικής και λόγων του πρωτότυπου έργου Θεομήτωρ – Maria Virgo De Mare Mediterraneum ξεκινά την διαδρομή της στην Τέχνη.
  O διαφορετικός τρόπος έκφρασης της συγγραφέως Αικατερίνης Σιδέρη και της απαγγελίας της μέσα στο χωροχρόνο αποκαλύπτουν σταδιακά την Θεία Αρχή, που κοινωνεί την έσω φύση του «είναι». Εμπλουτίζεται μουσικά με το καινοτόμο έργο του μουσουργού Ηλία Κοτζιά, που μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο και ενδύει εθνικά μουσικά χαρακτηριστικά με τις αντιθέσεις της εξέλιξης στο χρόνο.
  Σκοπός μας, να εμπλουτίσουμε πολιτιστικά και με σεβασμό την πόλη μας με μία μορφή έκφρασης των εσωτερικών σχέσεων του ανθρώπου με την Θεομήτορα, προσφέροντας ποιότητα και ανακούφιση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
  Η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας, που συμπυκνούται στο τρίπτυχο ιδέα-ήχος-λόγος, ευελπιστούμε ότι θα προσδώσει τον κυρίαρχο ρόλο στην αναγνώριση της παραγωγής πολιτισμού ως της μόνης ασφαλούς οδού εξέλιξης και διεξόδου.

  Συγγραφή, αφήγηση: Αικατερίνη Σιδέρη
  Μουσική σύνθεση, ηλεκτρονική παρουσίαση: Ηλίας Κοτζιάς

  Η παρουσίαση περιλαμβάνει:
  Praeludium – Άκουε… (Εισαγωγή, διάρκεια 28 λεπτά)
  Διάλειμμα 10 λεπτά
  Θεομήτωρ – Maria Virgo De Mare Mediterraneum (Έργο, διάρκεια 41 λεπτά)

  Η συναυλία εμπνευσμένη από την Θεομήτορα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο θέατρο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Αγρινίου.

  Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα και αρωγή του Δήμου Αγρινίου και φιλοξενείται ευγενώς στην αίθουσα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Αγρινίου (οδός Βότση 1).

  Το CD Θεομήτωρ-Maria Virgo De Mare Mediterraneum προωθείται από τον εκδοτικό οίκο ΑΕÍΡΟΥΣ (www.ayrous.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ