Φοβερή ενέργεια των Unboxholics: Συγκέντρωσαν περισσότερα από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και μέσα σε τρεις ώρες συγκεντρώθηκε το απίστευτο ποσό στο live stream των Unboxholics

Οι Unboxholics και ο κόσμος, έκαναν το θαύμα τους ξανά! Μετά την τραγωδία στο Μάτι και το live stream για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, το βράδυ της Παρασκευής σε νέο live stream, συγκεντρώθηκε το ποσό των 306.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες.

Τα χρήματα θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, όπως ανέφερε στο τέλος του live stream ο Σάκης Καρπάς, με σκοπό να βοηθηθεί ο κόσμος υποφέρει τις τελευταίες μέρες από τις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα, αλλά και την υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων.

Μάλιστα, το ποσό είναι παραπάνω από 306.000 ευρώ, καθώς στο τέλος του 3ωρου live stream, Σάκης και Αλέκος Καρπάς, ανέφεραν πως αυτά τα χρήματα ήταν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.

Μέχρι να κλείσουν το live stream, από τις paysafe συγκεντρώθηκε το ποσό των 4.700 ευρώ, ενώ υπήρχαν περισσότερα από 1.000 e-mails, με προπληρωμένες κάρτες οι οποίες δεν έχουν καταμετρηθεί ακόμα.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ