Χαλκιόπουλο : Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε δεμένο στην οικία του – Νεκρός ο 91χρονος – Έρευνες της αστυνομίας για το συμβάν

Σοκαρισμένοι και αναστατωμένοι οι κάτοικοι στο Χαλκιόπουλο Βάλτου από την είδηση ότι ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε δεμένο στην οικία του και μάλιστα ο 91χρονος σύζυγος είναι νεκρός .

Σε άσχημη κατάσταση και ταλαιπωρημένη η γυναίκα ανέφερε στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή ότι τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να κλέψουν εδώ και 4 ημέρες περίπου .

Μιλώντας στον Αχελώο, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας, ανέφερε τα εξής :

“Είναι ένα συμβάν το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην περιοχή μας. Ήταν βάρβαρο. Το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν πάνω από 5 με 6 μέρες δεμένοι, με τον σύζυγο δυστυχώς να καταλήγει. Επειδή υπήρχε δυσοσμία στο χώρο, ήταν νεκρός δύο με τρεις ημέρες. Τη γυναίκα παρέλαβε το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις της, ήταν αφυδατωμένη, φαινόταν ότι το μάτι της ήταν χτυπημένο. Είναι σοκαρισμένη όλη η κοινωνία, καθώς πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Έμεναν μόνοι τους σε κεντρικό σημείο του χωριού. Το σπίτι τους φαινόταν κι απ’ τον κεντρικό δρόμο απ’ την ΕΘνική οδό. Δραστήριοι άνθρωποι,  είχαν κήπο, λόγω του lockdown δεν κυκλοφορούσαν ούτε αυτοί ούτε οι γείτονες για να υποψιαστούν κάτι κι επειδή δεν έχουν ξανασυμβεί τέτοια γεγονότα στα χωριά μας, δε πήγε στο μυαλό κανενός το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Αυτή τη στιγμή έχει έρθει η σήμανση, έχουν έρθει αρκετοί αστυνομικοί, έχει αποκλειστεί η περιοχή. Έχει αποκλειστεί το τετράγωνο που βρίσκεται το σπίτι και περιμένουν και τον ιατροδικαστή για να δει αν είναι νεκρός από κάποιο χτύπημα ή είναι νεκρός από την ταλαιπωρία. Είχαν έναν γιό, ο οποίος είχε πεθάνει εδώ και χρόνια, ανίψια είχαν από συγγενείς, ζούσαν μόνοι τους και το σπίτι τους δεν έδειχνε ότι υπάρχει πλούτος “ .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ