Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα

Παραμονή Χριστουγέννων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ευχές και κάλαντα
Κάλαντα, ευχές και μελωδίες των Χριστουγέννων από νωρίς σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Μικροί και μεγάλοι κατέφθασαν να ευχηθούν στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και στους συνεργάτες του «Καλά Χριστούγεννα» και να ψάλλουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Την αρχή έκαναν τα παιδιά του Σωματείου «Φάρος Ποντίων Πατρών», τα οποία φορώντας παραδοσιακές στολές έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου, ενώ του προσέφεραν και ένα καλάθι με ποντιακά προϊόντα.
Ακολούθησαν τα μικρά του τοπικού τμήματος Πάτρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τα οποία έδωσαν μία πιο χαρούμενη νότα στη σημερινή ημέρα με τα χαμόγελά τους.
Τέλος, κατέφθασε το Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας, όπου εκτός από τα κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, παρακινώντας μάλιστα και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη να τους συνοδεύσει σε έναν χορό.
Ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και να συνεχίσουν να μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κρατώντας δυνατή την παράδοσή μας.
Εκτός από τον Περιφερειάρχη, παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η Εκτελεστική Γραμματέας, Διονυσία Μαράτου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Νίκος Νομικός καθώς και όλοι οι συνεργάτες από το γραφείο.
Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Φάρος Ποντίων)

Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού)

Κάλαντα Χριστουγέννων σε Κατσιφάρα (Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας)

Με μελωδίες των Χριστουγέννων γέμισε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας υποδέχθηκε στο γραφείο του, τους φαντάρους από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) Πάτρας.
Οι φαντάροι έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ευχόμενοι «χρόνια πολλά» στον Περιφερειάρχη και σε όλους τους συνεργάτες του.
Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας Κώστας Καρπέτας και Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου.
Ο Απόστολος Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και να έχουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.
Αύριο Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας θα υποδεχθεί για τα κάλαντα από τις 9.30 το πρωί τα μέλη του Σωματείου Φάρος Ποντίων Πατρών, του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, καθώς και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ