Ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, που συνήλθε σήμερα Σάββατο, 3 Απριλίου 2021 σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του αείμνηστου πρώην Αντιδημάρχου και επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Καρακώστα αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

  2. Να εναποθέσει το Δημοτικό Συμβούλιο στέφανο στη σορό του εκλιπόντος.

  3. Να γίνει δημόσια αναφορά από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα Βασίλειο στο πρόσωπο του εκλιπόντος, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και θα δημοσιευτεί στα ΜΜΕ.

  4. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Σιμάκη στην οικογένειά του και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Η δημόσια αναφορά του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα

στο πρόσωπο του εκλιπόντος πρώην Αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο που άφησε τη δική του σφραγίδα στα δημοτικά μας πράγματα. Έναν άνθρωπο που υπήρξε μαχητικός, δραστήριος, ανήσυχος. Που πορεύτηκε με τις αξίες και τα ιδανικά του.

Ο Κώστας Καρακώστας υπήρξε τολμηρός και άφησε το δικό του στίγμα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αγάπησε τον τόπο του. Ήταν οραματιστής και πάντα παρών στο δημόσιο διάλογο. Ακόμη και αν κάποιος διαφωνούσε μαζί του, δεν μπορούσε να μην εκτιμήσει το ζήλο και την επιμονή που επιδείκνυε για την προάσπιση των θέσεων και των προσωπικών του αξιών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση από σήμερα είναι φτωχότερη!

Η Ναυπακτία είναι φτωχότερη!

Η θλίψη όλων μας είναι μεγάλη.

Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι, Κώστα…

*Ακολουθεί συνημμένο αρχείο με το πλήρες κείμενο

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ TO ΘΑΝΑΤΟ TOY ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ