Άρση Μέτρων – Πρεμιέρα για την έξοδο από την καραντίνα

Ξεκίνησε από σήμερα στις 6 το πρωί σταδιακά η άρση των μέτρων που είχαν ληφθεί για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Έξι εβδομάδες μετά τη λήψη των περιοριστικών μέτρων ανοίγουν οι πρώτες επιχειρήσεις, ενώ οι πολίτες είναι και πάλι ελεύθεροι να κυκλοφορούν (εντός του νομού μόνιμης κατοικίας τους προς το παρόν) χωρίς να χρειάζεται να στέλνουν μήνυμα στο 13033. Η χώρα θα επιστρέψει σταδιακά στη νέα κανονικότητα, ωστόσο τα κυβερνητικά στελέχη έχουν ζητήσει επανειλημμένα από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα πρέπει να τηρούνται οι βασικοί κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής για την προστασία όλων από τυχόν νέα εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει και πάλι η χώρα σε καθεστώς καραντίνας, αν υπάρξει επιδείνωση με τα κρούσματα.Στο Αγρίνιο η κίνηση ήτνα σαφώς αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και οι πολίτες βγήκαν έξω εκμεταλλευόμενοι και τον καλό καιρό προσπαθώντας να μπουν σιγά σιγά στην κανονικότητα που επιβάλει ο κορονοϊός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ