Έλεγχοι σε καταστήματα στην Κέρκυρα, τους Παξούς και τη Ζάκυνθο

Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Κέρκυρα, τους Παξούς και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, που είχαν σαν αποτέλεσμα να συλληφθούν έξι άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν:
Σε δύο (2) περιπτώσεις στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, σε μία (1) στους Παξούς, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, και σε μία (1) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Ζακύνθου, να λειτουργούν παραβιάζοντας το ποσοστό τετραγωνικών ανά άτομο. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν, από τις υπηρεσίες ελέγχου, διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους (18.000) ευρώ και ανεστάλη, αντίστοιχα, η λειτουργία τους για (15) ημέρες.

Τέλος, στην Κέρκυρα μετά τα μεσάνυχτα, διαπιστώθηκε από ειδικό συνεργείο αστυνομικών ελέγχων, ότι δύο (2) καταστήματα παραβίαζαν το ωράριο λειτουργίας. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν αντίστοιχα, διοικητικά πρόστιμα (10.000) ευρώ και ανεστάλη η λειτουργίας τους για (3) ημέρες.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των έξι (6) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ : ermisnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ