Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 16χρονου που το περασμένο Σάββατο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του .Οι γιατροί του Ρίου όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός έδωσαν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν αφού έφερε πολλαπλά τραύματα.
Οι γονείς παρά τον πόνο τους πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους .Οι τοπικές κοινωνίες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου είναι συγκλονισμένες από τον χαμό αφού ο 16χρονος ήταν γιος της επιστημονικά υπεύθυνης του Κέντρου Οδυσσέας και του Ιθάκες Αθανασίας Δημητρίου όπου με ανακοίνωσή τους αναφέρουν :
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουμε την βαθειά μας οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της Dr. Αθανασίας Δημητρίου, Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης .Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια. Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ