Αγρίνιο: Κάλεσμα από το ΕΚΑ στο συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α χαιρετίζει τους εργαζόμενους που έδωσαν τη μάχη για την επιτυχία των απεργιών τόσο στους κλάδους όσο και της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Νοέμβρη.
Με τη συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις δόθηκε μαχητική αγωνιστική απάντηση σε κυβέρνηση – εργοδοσία – εργατοπατέρες ( ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΜΕΤΑ) σε Γ.Σ.Ε.Ε., Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα για την υπονόμευση των απεργιών αλλά και την προπαγάνδα της κυβέρνησης περί τέλους των μνημονίων.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, ειδικά τους νέους που στην πλειοψηφία τους είναι ασυνδικάλιστοι , να εγγραφούν στα σωματεία και μέσα από τη συλλογική συζήτηση να οργανωθεί η πάλη ενάντια στην επίθεση που συνεχίζεται.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση μέσα από την προετοιμασία ενός σκληρού , ταξικού , αντιλαϊκού προϋπολογισμού με δεκάδες νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα ψηφιστούν στη Βουλή στις 18 Δεκέμβρη .
Γι’ αυτό το λόγο το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους , τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να δώσουν μαχητικό , αγωνιστικό «παρών» στο συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Δεκέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στον προϋπολογισμό της φοροληστείας και των πλειστηριασμών.

Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας για :
Υπογραφή Σ.Σ.Ε. που να καλύπτουν τις ανάγκες μας , κατώτερο μισθό 751 ευρώ, αυξήσεις σε μισθούς , μεροκάματα, συντάξεις, ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς .
Να καταργηθούν όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι των μνημονίων.
ΟΧΙ στο νόμο Βρούτση – Αχτσιόγλου .

Με την οργάνωση και τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ