ΑΓΡΙΝΙΟ: 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Για άλλη μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνδιοργανώνει αυτή τη φορά με τον Δήμο Αγρινίου,το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου.
Το τουρνουά ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο 4 Ιανουαρίου στο καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αερογέφυρα Αγρινίου. Τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές είναι:
Η ομάδα των αστυνομικών, η ομάδα των δικηγόρων, η ομάδα των εμπόρων και η ομάδα των επαγγελματιών εστίασης. Στα πλαίσια του τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου καθώς και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιήσουν την αγώνα μεταξύ Βετεράνων μπάσκετ και αγώνα μεταξύ νέων.
Φέτος έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ’ τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν ως εξής:
Τα δύο τρίτα στην αγορά τροφίμων για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο.Το ένα τρίτο για την οικονομική στήριξη συνανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ