Αναβλήθηκε η Δίκη του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θέρμου

Σ.Κωνστανταρας: Για δεύτερη φορά το “Έβαλε στα πόδια ” ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου”

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδίκαση της υπόθεσης μήνυσης που είχε υποβάλλει ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας σε βάρος του Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Θ. Κασόλα για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή αναφορά σε ανακοίνωση για το έργο του προαυλίου του Γυμνασίου Θέρμου .
Η δίκη ορίστηκε για τον Μάρτιο του 2019

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα:

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ «ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ .

Μετά τη χυδαία συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος μου με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ και στις εφημερίδες στις 18-12-2018 του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου για το έργο της «διαμόρφωσης του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου» , αναγκάστηκα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να προστατεύω κατά απόλυτο τρόπο την προσωπικότητα μου , την πολιτική , οικογενειακή και επαγγελματική μου υπόσταση .
Και ενώ ανέμενα να παρουσιαστεί με ανδρεία ενώπιων της Δικαιοσύνης και να αποδείξει αυτά που ισχυρίστηκε , στην πρώτη δικάσιμο της 19-12-2018 με το πρόσχημα της προετοιμασίας της απολογίας του αιτήθηκε αναβολή και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα 28-12-2018 . Όμως και κατά τη σημερινή δικάσιμο «το ‘βαλε στα πόδια» ισχυριζόμενος ότι έχει συνήγορο εξ Αθηνών που δεν μπορούσε να παραστεί , ενώ η συνήγορος του κατά την πρώτη δικάσιμο σήμερα παρίστανε το θεατή, με αποτέλεσμα αιτηθεί δεύτερη αναβολή .
Όλες αυτές οι «επινοήσεις» του κ. Κασόλα προκειμένου να αποφύγει την κρίση της Δικαιοσύνης , γίνεται με σκοπό να αιωρούνται εις βάρος μου οι δυσφημιστικές διαδόσεις ,αν και δήλωνε με δελτία τύπου , ότι «έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
Όμως σήμερα για δεύτερη φορά την απέφυγε !
Επειδή η πολιτική, οικογενειακή και επαγγελματική διαδρομή μου , είναι απόλυτα διάφανη από τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια που σπούδαζα εργαζόμενος και μη δίνοντας δικαίωμα σε κανέναν να κηλιδώσει αυτή την πορεία μου με συκοφαντικές και ψευδείς διαδόσεις παρουσιάζοντας με διεφθαρμένο και συναλλασσόμενο , έχω να δηλώσω ότι μένω αμετακίνητος στην Έγκληση μου προς αποκατάσταση της τιμής και υπολήψεως μου και η όποια αποζημίωση μου επιδικαστεί θα την καταθέσω εξ ολοκλήρου σε Ίδρυμα παιδιών με αναπηρία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δημήτριο Νικάκη , ο οποίος μου πρότεινε και παρέστη αφιλοκερδώς στην υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής μου , αλλά και όλους τους συναδέλφους μου , που δηλώνουν παρόντες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της δικαιοσύνης , γνωρίζοντας όλοι το δημόσιο ήθος μου επί 25 χρόνια ως μαχόμενου δικηγόρου, πολίτη , οικογενειάρχη και πολιτικού .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ