Αναστασίου: «Δεν ξέρω τι είδε ο διαιτητής στο πέναλτι – Στοιχίζουν τα ατομικά λάθη»

Την απογοήτευση του για τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και τα ατομικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές του στην ήττα (3-0) από τον ΠΑΣ, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, δεχόμενος τρία τέρματα στην έδρα του ΠΑΣ.

Με αρκετές απουσίες και δίχως απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιάννης Αναστασίου κατέθεσε τα εξής μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα την τελευταία στιγμή. Είχα παίκτες στον πάγκο αλλά δεν μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω, είχαμε προβλήματα. Ήρθαμε οργανωμένοι, ξέραμε το παιχνίδι του ΠΑΣ, το 4-4-2 και θέλαμε να του δώσουμε τον έλεγχο και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε. Έπειτα ήρθε το πέναλτι, η απόφαση αυτή του διαιτητή που δεν ξέρω τι είδε. Εκτός αυτού, είναι και τα ατομικά λάθη, στα οποία δε μπορείς να υπολογίζεις αλλά στοιχίζουν. Παρά τις ελλείψεις είχαμε και φάσεις, και δύο δοκάρια.

Έχουμε χάσει δύο κομβικούς παίκτες για την ομάδα και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Με αυτούς που έχουμε προχωράμε, βδομάδα με βδομάδα και να δούμε τι θα γίνει».

 

Πηγή: sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ