ΑΟ Αγρινίου : Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Ράντεκ Φάρσκι

Ο Ράντεκ Φάρσκι είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.

Ο Τσέχος forward αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Παγκρατίου, στα σημεία που θα κριθεί ο αγώνας με το Φίλιππο Βέροιας και στην εικόνα που έχει από την Α2 Εθνική Κατηγορία αλλά και από την πόλη του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ράντεκ πετύχατε την πρώτη σας νίκη απέναντι στον Α.Ο. Παγκρατίου. Πως νιώθεις μετά από αυτό το αποτέλεσμα;

Αισθάνομαι υπέροχα. Πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη, γιατί δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και περνάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια δύσκολη νίκη, αλλά ελπίζω ότι ξεκινήσαμε να είμαστε πιο “πεινασμένοι” για περισσότερες νίκες.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας. Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη;
Απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας πρέπει να κρατήσουμε υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς είμαστε μια νεανική ομάδα. Πιστεύω ότι αν κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ και τρέξουμε αρκετά, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη.

Πιστεύεις ότι η νίκη με το Παγκράτι θα σας βοηθήσει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να εμφανιστείτε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια;
Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή νίκη για να πιστέψουμε περισσότερο σε μας. Μας έφυγε λίγη πίεση από πάνω μας και τώρα μπορούμε να παίξουμε με “καθαρό” μυαλό. Εννοείται πως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, όμως πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι χάναμε με 7 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας;
Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι πρέπει να “πολεμήσεις”, για να καταφέρεις να πάρεις τη νίκη. Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.

Πως νιώθεις μετά από τρεις μήνες στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Αγρίνιο;
Προσπαθώ ακόμα να συνηθίσω. Νιώθω ότι υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την πατρίδα μου στη συμπεριφορά, αλλά αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μετά από τρεις μήνες μπορώ να πω ότι μια μέρα θα λέω ότι μπορώ να αποκαλώ την Ελλάδα δεύτερο “σπίτι” μου. Το Αγρίνιο είναι μια πολύ όμορφη πόλη και μπορώ να πω ότι δε μου λείπει τίποτα. Ο καθένας εδώ είναι πολύ ευγενικός και ανοιχτόκαρδος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το γεγονός αυτό και νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ