Απάντηση Γ. Αναγνωστόπουλου στο «Μανιφέστο» του Παυσανία Παπαγεωργίου

Με ανακοίνωσή του ο Πρώην Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος απαντάει στον Παυσανία Παπαγεωργίου ο οποίος κατά την επισημοποίση της ανάμιξής του με τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως “πρέπει να σπάσει η αλυσίδα της ανικανότητας, της μετριότητας και της εσωστρέφειας.”

Ο κ Αναγνωστόπουλος αναφέρει αναλυτικά

Αγαπητέ νεαρέ,

το ύφος της δήλωσής σας και μόνο δείχνει το πολιτικό ύφος σας. Παρήλθαν πλέον οι εποχές των «μανιφέστων», γυρίζουν σε εποχές του ’40 και ’50.
Οι Δήμαρχοι της Ι.Π. Μεσολογγίου από την Μεταπολίτευση και μετά έβαλαν ένα λιθαράκι ο καθένας για το Μεσολόγγι, να φύγει μπροστά. Αυτοί που διοίκησαν και εμπειρία και ικανότητες είχαν. Περγαμηνές όπως έχεις ΕΣΥ εμείς δεν είχαμε.
Μηλιώνης, Αντωνίου, Ρεπάσος Παλκογιάννης,, Πρεβεζάνος, Αναγνωστόπουλος, Κατσούλης και νυν κ. Καραπάνος δεν είμαστε παιδιά του κομματικού σωλήνα. Είμαστε άτομα με επαγγέλματα καταξιωμένα στην κοινωνία. Κανένας από εμάς δεν συνέχισε στην κεντρική σκηνή. Είχαμε επαγγέλματα. Είναι δυνατόν να μιλάς για αμόλυντους ΕΣΥ; Η θέση σου είναι θύρα πολιτικής συναλλαγής και όχι προσόντων. Μιλάς ΕΣΥ για προσωπικές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις;
Ένα νεαρό υποψήφιο που θέλει να δοκιμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να τον διέπει ήθος, πολιτική σωφροσύνη και πάνω απ’ όλα ταπεινοφροσύνη. Δεν έχετε κανένα από τα τρία. Είστε πολύ λίγος πολιτικά γι’ αυτόν τον τόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ