Απόλυτα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αγρινίου «Μάγεψε» και συγκίνησε ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο εκπληκτικός Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ταξίδεψε μουσικά τους εκατοντάδες εργαζομένους, μέλη και φίλους του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που, αναμφίβολα, όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν χθες στο «Πιθάρι», θα την θυμούνται για πολλά χρόνια. Τα εκλεκτά, πιστοποιημένα και βραβευμένα τυριά της ΑΜΦΙΓΑΛ ταίριαξαν αρμονικά με το άφθονο κρασί και το κέφι έγινε γρήγορα ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στη νέα εποχή που ήδη έχει ανατείλει για το Συνεταιρισμό, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους εργαζομένους, αλλά και στον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια.
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα. Χριστίνα Σταρακά, ο βουλευτής Αιτ/νίας κ. Γιώργος Βαρεμένος, πολιτευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και άλλων παραγωγικών τάξεων.

Η Ένωση Αγρινίου εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή και καλό αντάμωμα, στην επόμενη ανάλογη εκδήλωση.


Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ