ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Χρυσό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo για την Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη

Σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο όπου με 4 αθλητές, κατάφερε να κερδίσει σε μια πολύ δυνατή κατηγορία το χρυσό μετάλλιο με την Βλάχου Αναστασία στα +68 κιλά Νεανίδων.

Η αθλήτρια του συλλόγου μετά από 4 νίκες κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και να πάρει μια ακόμη μεγάλη πρόκριση μετά την κατάκτηση μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλογών όπου της έδωσαν την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και το Grand Prix.

Μετά την σωστή καθοδήγηση με τον προπονητή της για 7η συνεχόμενη διοργάνωση μέσα στην χρονιά φέρνει άλλη μια κορυφαία διάκριση.

Εξαιρετικές εμφανίσεις είχαν και οι αθλητές Μπέτσικας Μιχάλης όπου μετά από 3 αγώνες και με τραυματισμό στο πόδι ηττήθηκε μετά από καθαρά λάθη του διαιτητή σε ένα οριακό παιχνίδι.

Ο αθλητής του συλλόγου ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου . Στον 2ο αγώνα πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Εξαιρετική εμφάνιση και για τις δύο αθλήτριες Γεωργίτση Σπυριδούλα όπου ηττήθηκε μετά από ισοπαλία σε όλους τους γύρους αν και τραυματισμένη. Εξίσου καλή εμφάνιση και για την αθλήτρια του συλλόγου Σταμάτη Μαρία όπου ηττήθηκε στον 1ο αγώνα παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ δυνατή αθλήτρια.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο για τις εξαιρετικές διακρίσεις που κατέκτησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

    

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ