Βασίλης Φεύγας: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση. Εκλογές τώρα!

Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άμεση διεξαγωγή των εκλογών πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Φεύγας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών πριν αυτή υπογραφεί από την ελληνική κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Όσοι σήμερα παρουσιάζονται ως Μακεδονομάχοι, όπως ο κ. Καμμένος, με τις παραστάσεις που δίνει στα τηλεοπτικά πλατό ή στο κοινοβούλιο θα μπορούσαν να έχουν καταψηφίσει την κυβέρνηση τότε, ώστε να μην έρθει η συμφωνία προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή».

Στη συνέχεια ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε πως ο κ. Μητσοτάκης δικαιώθηκε όταν ζητούσε εκλογές γιατί σήμερα μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση φέρνει μια συμφωνία η οποία έρχεται σε δυσαρμονία με την κοινή λογική και το λαϊκό αίσθημα όπως το είδαμε να εκφράζεται στα συλλαλητήρια. «Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες πριν κυρωθεί η συμφωνία. Γι’ αυτό λέμε ότι κάθε βουλευτής θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους Έλληνες πολίτες» κατέληξε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Φεύγας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ