Βράβευση αθλητών του ΑΣ Θησέας Αιτωλ/νιας από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου

Τους αθλητές του «ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ Αιτωλοακαρνανίας» και τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κακαρέλη που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Τae kwon do τίμησε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη τους 17 αθλητές για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στους αγώνες :

«Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και των επιδόσεων σας που τιμούν το Αγρίνιο. Καθεμία και καθένας από εσάς αποτελείτε ισχυρό πρότυπο για όλη την κοινωνία. Αφοσιωθήκατε στο όνειρο σας και εργαστήκατε σκληρά για  να το επιτύχετε. Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στους γονείς σας, που είναι συμπαραστάτες στην προσπάθεια σας αλλά και τον προπονητή σας Νίκο Κακαρέλη για την εξαιρετικές επιδόσεις του συλλόγου».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες στους οποίους δόθηκε τιμητικός έπαινος είναι : Κουμούδη Ιφιγένεια, Κουμούδη Άννα, Βλάχου – Τριανταφυλλάκη Αναστασία, Καμπέρη Ελένη
Καμπέρη Παναγιώτα, Καρέλου Δήμητρα, Γεωργίτση Σπυριδούλα, Στραβοδήμου Μαρία Ελένη, Σταμάτη Παρασκευή, Βασιλείου Μαργαρίτα Καρέλου Νεκταρία, Κακαρούνας Παναγιώτης, Καζάκος Γεώργιος, Δημητρακόπουλος Αθανάσιος, Μπέτσικας Μιχάλης,
Γεωργίτσης Αριστοτέλης, Σταμάτης Χρήστος.

Ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης ανέφερε : “Καταφέραμε με πολύ προσπάθεια να είμαστε στους κορυφαίους 5 συλλόγους της χώρας και διακριθήκαμε μεταξύ 1500 αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο. Πρόκειται για νέα παιδιά και μια ομάδα που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια με πολύ προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου για τη στήριξη και τους γονείς για την εμπιστοσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ