Για πρώτη φορά στο Αγρίνιο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»

To Σάββατο 20 Οκτωβρίου η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», το οποίο θα λάβει χώρα από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.. Ομάδες που θα αποτελούνται από 3 έως 8 άτομα (άνω των 13 ετών), πρέπει να λύσουν τους γρίφους που θα τους δίνονται από την οργανωτική επιτροπή και οι οποίοι θα σχετίζονται με την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής. Η σωστή απάντηση, βάσει πάντοτε και της προκήρυξης, πρέπει να συνδυάζεται με φωτογράφιση μέλους ή μελών της ομάδας με το ζητούμενο στοιχείο. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα δώσει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι ομαδικότητας, γνώσεων, ταχύτητας και τύχης, που για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα στους Αγρινιώτες και όχι μόνο, να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης της πόλης τους και της ιστορίας της από διαφορετική οπτική γωνία. Μια εμπειρία που πραγματικά αξίζει να τη ζήσει η καθεμιά και ο καθένας, μέσω της συμμετοχής του στο παιχνίδι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε στη σχετική προκήρυξη, ενώ για τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (τηλ. 2641024767) εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ