Γιορτή νεολαίας το 12ο BMX FESTIVAL Ναυπάκτου

Η ώρα της διοργάνωσης του «12ου BMX FESTIVAL», της Ναυπάκτου πλησιάζει. Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, στις 17:00 το απόγευμα, στο Άλσος Γριμπόβου, η ομάδα PRG, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, θα πραγματοποιήσει τη συνάντηση θεσμό πλέον, όλων των φίλων του εναλλακτικού αθλητισμού, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους θεατές.
Το «ΒΜΧ FESTIVAL» αποτελεί για τη Ναύπακτο εδώ και πολλά χρόνια μία από τις πιο ζωντανές στιγμές συνεύρεσης της νεολαίας, και όχι μόνο, και ο Δήμος Ναυπακτίας οφείλει να σταθεί στο πλευρό εκείνων που το εμπνεύστηκαν, αλλά και το υλοποιούν με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο. Ο Δήμος Ναυπακτίας, έχοντας ψηλά στην ιεράρχηση των πρωτοβουλιών του το κεφάλαιο «Νεολαία», αποφάσισε για το καλοκαίρι του 2016, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», να δώσει έμφαση σε αυτή. Μετά την επιτυχημένες διοργανώσεις του «3on3 basket» και του «beach volley», στέκεται αρωγός και στο «12ο BMX FESTIVAL», και απευθύνει κάλεσμα σε όλους να δώσουν το παρών.
Στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ λίγο αργότερα, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, οι διαγωνιζόμενοι θα αρχίζουν να μοιράζουν θέαμα με τα ποδήλατα και τις φιγούρες τους, για αρχή στη κατηγορία «street», στο δρόμο δηλαδή, και ακολούθως στις ράμπες, όπου και αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον. Στη μάχη του διαγωνισμού, που μοιάζει περισσότερο με γιορτή, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στους, αρχάριους και στους «pro», τους περισσότερο εξειδικευμένους.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, σε δήλωσή του συγχαίρει αρχικά την Ομάδα PRG για την πρωτοβουλία που έχει πάρει, με αποτέλεσμα εδώ και χρόνια η Ναύπακτος να μπει στον χάρτη των πόλεων του εναλλακτικού αθλητισμού με επίκεντρο τους νέους. «Αυτό και μόνο μας υποχρεώνει να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, που έσπειραν μόνα, σε ένα άγονο έδαφος πριν από χρόνια, και που πλέον απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους, βοηθώντας και διαφημίζοντας παράλληλα τον τόπο τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκόπουλος.
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ομάδας PRG, πιστοί της λογικής των λίγων δηλώσεων και των πολλών έργων, καλούν τους Ναυπάκτιους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής να δώσουν το παρών στη γιορτή της Κυριακής, κάνοντας λόγο για πολλές και πλούσιες εκπλήξεις. «Ακόμα κι αν κάποιος δεν ασχολείται με το bmx, είναι δεδομένο ότι θα περάσει καλά και θα φύγει αποζημιωμένος από το θέαμα που θα παρακολουθήσει», σημειώνουν, ευχαριστώντας καταλήγοντας το Δήμο Ναυπακτίας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, καθώς και τους επαγγελματίες χορηγούς του FESTIVAL για τη στήριξη που τους παρείχαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ