Γιορτινές Ευχές από το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τις κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 24/12/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. βρέθηκε -ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων -στην Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Σκοπός, ήταν μικροί και μεγάλοι να χαρούν μαζί μας και να δώσουν τις δικές τους ευχές αυτές τις άγιες ημέρες, για έναν καλύτερο κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και χαμόγελα μοιράσθηκαν ευχετήριες κάρτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα στελέχη των κοινωνικών δομών και γλυκίσματα ενώ παράλληλα για τους μικρούς φίλους υπήρχαν παιδικές ζωγραφιές με θέμα τα Χριστούγεννα τις οποίες ζωγράφιζαν εκεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που προσέφεραν τα γλυκίσματα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ