Γιώργος Παπαναστασίου: Το μεγαλύτερο έργο ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγρινίου (video)

Με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των υποδομών εκσυγχρονίστηκε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Ενότητες και το κέντρο της πόλης. Γειτονιές, πλατείες, δρόμοι σε χωριά, οικισμοί και το κέντρο του Αγρινίου φωτίστηκαν μέσω της μεγαλύτερης παρέμβασης που έχει γίνει στον Δήμο Αγρινίου για τον ηλεκτροφωτισμό.

Με έργα επέκτασης των δικτύων, τοποθέτηση ιστών φωτισμού (4.630 φωτιστικά led σε όλο τον Δήμο Αγρινίου), αντικατάσταση εναέριων δικτύων και το μεγάλο έργο της Ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού και της εγκατάστασης συστήματος κεντρικής διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού» άλλαξαν ριζικά οι υποδομές του δημοτικού φωτισμού.

«Εκσυγχρονίσαμε το δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια και πόρους προς όφελος της κοινωνίας. Χρησιμοποιήσαμε τα πιο σύγχρονα μέσα όπως το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης που προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί υλοποιούμε το μεγαλύτερο έργο στον Δήμο Αγρινίου για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Φωτίσαμε ολόκληρες περιοχές που είχαν πρόβλημα επί σειρά ετών. Κυνηγάμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε με προσήλωση το στόχο μας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Στο link που ακολουθεί παρακολουθείτε video για το έργο του ηλεκτροφωτισμού:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ