Γ. Βαρεμένος : ‘’Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν πέφτει η κυβέρνηση’’.

‘’Η Νέα Δημοκρατία έχει πετάξει εδώ και καιρό λευκή πετσέτα στα θέματα της οικονομίας και σε ότι αφορά την ζωή των πολιτών προσπαθεί με διαδικαστικές πιρουέτες να δημιουργήσει ένα τοξικό νέφος, που να καλύπτει ότι θετικό γίνεται στην μετά τα μνημόνια εποχή.’’ Αυτό δήλωσε απαντώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Βαρεμένος, προσθέτοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει συμβιβαστεί με τη ιδέα ότι δεν πέφτει η κυβέρνηση , αμφισβητώντας και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ότι έχει την στήριξη της Βουλής.
‘’Αν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ας κάνει πρόταση μομφής’’, είπε ο κ. Βαρεμένος, τονίζοντας ότι όσοι ήταν ακραία εκδοχή του ΛΑΟΣ έχουν γίνει καθεστώς στην Νέα Δημοκρατία και με μια αρρωστημένη εμφυλιοπολεμική ρητορική στρώνουν το έδαφος να κάνει παιχνίδι η Χρυσή Αυγή.
Τις μονές μέρες, κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για σικέ διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και τις ζυγές ότι ο Καμμένος εκβιάζει την κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ