Δέκα Χρόνια Λειτουργίας ΕΥΗΝΩΡ (Βίντεο -Αφιέρωμα)

Τον Μάρτιο του 2014 ξεκίνησε την λειτουργία του το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥΗΝΩΡ στο Γιαννούζι Αγρινίου.

Πρόκειται για ένα όραμα που είχε εμπνευστεί ο Αείμνηστος Ιατρός και Βουλευτής Ανδρέας Καραγκούνης για τον τόπο μας το Αγρίνιο και τον Νομό Αιτ/νιας.

Ο σκοπός ήταν η δημιουργία ενός Ιατρικού Κέντρου που δεν θα υστερούσε σε τίποτα σε σχέση με τα μεγάλα Ιατρικά Κέντρα των Αθηνών.

Δηλαδή οι πολίτες του Αγρινίου αλλά και όλου του Νομού, να λαμβάνουν τις καλύτερες Ιατρικές Υπηρεσίες χωρίς να αναγκάζονται να φεύγουν εκτός Νομού και να ταλαιπωρούνται.

Να βρίσκουν στον Τόπο τους το αυτονόητο .

Αυτό θα επιτυγχανόταν μέσω :

– Σύγχρονων κτιριακών δομών που να σέβονται τον πολίτη
– Τεχνολογία αιχμής Ιατρικών Μηχανημάτων
– Άριστους Ιατρούς και παραιατρικό προσωπικό
– Καινοτόμες εξετάσεις
– Διασύνδεση του Κέντρου με το Πανέπιστήμιο αλλά και με αντίστοιχες Μονάδες του εξωτερικού
– Και βέβαια εξυπηρέτηση με αίσθημα αγάπης και αξιοπρέπειας

Έτσι λοιπόν όλο το τεράστιο αυτό έργο όχι μόνο υλοποιήθηκε αλλά και στο τέλος του 2016 λειτούργησε και η νέα Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης προσφέροντας πολύ υψηλού επιπέδου ιατρικές παροχές για τους συμπολίτες μας που πάσχουν από Νεφρική Ανεπάρκεια.

Όλη αυτή την δεκαετία το ΕΥΗΝΩΡ ακολούθησε πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με συνεχή αναβάθμιση είτε ήταν μηχανήματα είτε στο προσωπικό και θα συνεχίσει αδιαλείπτως να το κάνει.

Επίσης προστέθηκαν νέες Ιατρικές υπηρεσίες ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών αλλά και των νέων αναγκών που δημιουργούνται καθώς και επέκταση Τμημάτων αυτού στο Νεοχώρι Μεσολογγίου και στην Βόνιτσα.

Και βέβαια εκτός όλων αυτών δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κοινωνικό έργο που συντελείται και την συμπαράσταση του ΕΥΗΝΩΡ στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Αυτήν τη στιγμή το Διαγνωστικό Κέντρο ΕΥΗΝΩΡ πρωτοπορεί και καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων που μπορούν να γίνουν σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Δηλαδή:

– Ο πρώτος στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο λογισμικό Νέος Μαγνητικός τομογράφος ανοιχτού τύπου 3.0 (τρία) Tesla με τεχνητή νοημοσύνη , που πραγματοποιεί τις εξετάσεις σε ελάχιστο χρόνο , χωρίς το αίσθημα κλειστοφοβίας
– Νέος Αξονικός Τομογράφος 128 τομών με τεχνητή νοημοσύνη με πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας σε σχέση με προηγούμενης γενιάς αξονικούς τομογράφους
– Αξονική Στεφανιογραφία
– Όλα τα Εργαστήρια – Ακτινολογικό, Υπέρηχοι , Μαστογράφος , Μικροβιολογικό
– Πλήρες Καρδιολογικό Τμήμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ