Δήμος Αγρινίου – Ορισμός νέων Αντιδημάρχων με επαναφορά Μελιάδη και Καλαμπαλίκη

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου ορίστηκαν οι νέοι Aντιδήμαρχοι. Πιο συγκεκριμένα Επαναφέρει τους Μελιάδη και Καλαμπαλίκη που είχαν αποχωρήσει στον προηγούμενο ανασχηματισμό .
ΤΑ καθηκοντα του κ Μελιάδη ειναι;
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας και Αδειών Μεταφορών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
και τα καθηκοντα του κ Καλαμπαλίκης είναι
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης,
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Γ) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών
Παύονται από αντιδήμαρχοι οι Χρήστος Γκούντας και Σπύρος Αδάμης. Ωστόσο στον κ. Γκούντα ανατίθεται επιτελικός ρόλος καθώς του αναθέτει ο δήμαρχος την εποπτεία και το συντονισμό του συνόλου του Δημοτικού έργου.. Στον Σπύρο Αδάμη αναθέτει την εποπτεία και τον συντονισμό σε θέματα Βιβλιοθηκών και αρχείων καθώς και την προώθηση και διαφύλαξη της Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Δήμου Αγρινίου.
Παραμένουν αντιδήμαρχοι οι Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής, Γιάννης Φαρμάκης, Μαρία Σαλμά, Θύμιος Γρίβας, Όλγα Πιστιώλη-Σαλακίδου και Μαρία Παπαγεωργίου.
Ορίζεται αναπληρωτής Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Γκρίζης Νικόλαος και Υπεύθυνη για την τέλεση πολιτικών γάμων ορίζεται η Αντιδήμαρχος Παπαγεωργίου Μαρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ