« Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου

«ΟΙΚΟθέατρο»

« Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου…

   Συνεχίζονται με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 11η χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλέ” σε συνδιοργανώσει με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 18:00 υλοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου τάξη δ’, με τίτλο « Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» της συγγραφέως Χρυσάνθης Καραΐσκου, με έμφαση στη σημασία της ανακύκλωσης στη ζωή μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου, στη διευθύντρια Μαραγκού Μαρία,

Σκρεμμύδα Ιωάννα, Τσιλιγιάννη Νίκο και φυσικά στον θεατρολόγο Θανασούλια Ανδρέα, οι οποίοι και σκηνοθέτησαν με επιτυχία τη θεατρική παράσταση των δύο τμημάτων της δ’ τάξης.

Παρών ο Δήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της θεατρικής παιδείας αλλά και των μηνυμάτων για την οικολογία και το περιβάλλον που μπορούμε να περάσουμε στη νέα γενιά μέσα απ’ αυτή.

Να ευχαριστήσουμε τις καθηγήτριες αισθητικής του ΕΠΑΛ & ΙΕΚ Ναυπακτου Κυπαρισση Βάσω και Κουρούμαλη Μαρία καθώς και της φοιτήτριες του τμήματος αισθητικής, οι οποίες εθελοντικά κάθε χρόνο κάνουν το μακιγιάζ των προσώπων των μικρών μαθητών, την ομάδα τεχνικών του Δημήτρη Ιωάννου και φυσικά τους Εθελοντές του φορέα «Πράσινο Μπλε».

 

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές των ΔΣ και ΚΔΑΠ Ναυπακτίας, που με κέφι συμμετέχουν

στις θεατρικές παραστάσεις της δράσης “ΟΙΚΟθέατρο 2022”.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των χορηγών: προϊόν βούτυρο LURPAK της εταιρίας Arlα , 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ, αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ Ρίου Αντιρρίου Χαρ. Τρικούπης, αγνό ξίδι Το Μετόχι και το κατάστημα παιχνιδιών JUMBO Ναυπάκτου.

Εφαρμόζοντας υγειονομικό πρωτόκολλο, τις θεατρικές παραστάσεις παρακολουθήσαν ΜΟΝΟ πρόσωπα επιλογής της οικογένειας για κάθε μαθητή ή μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου ή ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας που συμμετέχει σε θεατρική παράσταση και όχι περισσότερα από 100 άτομα συνολικά.

Η επόμενη τελευταία θεατρική παράσταση, θα υλοποιηθεί τη Κυριακή 27 Μαρτίου στις 18;00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, από το ΚΔΑΠμεΑ Ναυπάκτου με τίτλο «Η σβούρα στις χώρες των χρωμάτων» της Άντζη Κάντζου, εφαρμόζοντας το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ