ΕΕΔΕ: Επένδυση στην τοπική οικονομία σε καιρούς κρίσης, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αγρίνιο, η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Για 54 χρόνια, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης εκπληρώνοντας τις πραγματικές ανάγκες των Στελεχών Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε, οργάνωσε και προσέφερε στα Στελέχη τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός από τα δημοφιλέστερα Προγράμματα της αγοράς. Η συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ είναι επένδυση τόσο στους ανθρώπους και τη γνώση, όσο και στο μέλλον της τοπικής οικονομίας.
Η πρώτη σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ξεκίνησε στην Αθήνα το 1989.
Η επιτυχία του και η μεγάλη ανταπόκριση των Στελεχών οδήγησε στη δημιουργία Τμημάτων σε Aλεξανδρούπολη, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Kοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σύρο, Φάρσαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χανιά. Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει 4.200 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα.
Γιατί να επιλέξετε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ:
• Προετοιμάζει και δίνει στο συμμετέχοντα σφαιρική γνώση γύρω από τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων
• Εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους Διοίκησης
• Αξιολογεί και προάγει την ήδη αποκτηθείσα γνώση
• Αναγνωρίζεται από το σύνολο των επιχειρήσεων ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή
• Δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία
• Έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική πρακτική
• Διαθέτει ένα άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία, οι οποίοι θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Αγρίνιο για την υλοποίηση του Προγράμματος
Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 3.800€ μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ