Εθιμοτυπική επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας

Παραδόθηκε σημαντική ποσότητα μασκών κάλυψης προσώπου για το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης

Τον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας, Α/Δ΄ κ. Κωνσταντίνο Κακούση, επισκέφτηκε σήμερα 4/5/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, καλωσόρισαν επίσημα τον κ Κακούση στο Αγρίνιο και του ευχήθηκαν υγεία και καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ακολούθως τον ενημέρωσαν για τις δράσεις και το έργο της Τοπικής Διοίκησης. Τον ενημέρωσαν επίσης, για την επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Κυριακή 10 Μαΐου στην Παλιά Λαχαναγορά, στην οδό Σκαλτσοδήμου. Στην αιμοδοσία αυτή θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της πόλης ευελπιστώντας να μπορέσουν να καλύψουν προσωρινά τις αυξημένες ανάγκες για αίμα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Επιπροσθέτως, η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παρέδωσε επτακόσιες πενήντα (750) μάσκες κάλυψης προσώπου για τις ανάγκες του προσωπικού της Διεύθυνσής . Οι μάσκες αυτές αποτελούν μέρος της χορηγίας διακοσίων χιλιάδων (200.000) μασκών προστασίας προσώπου που εξασφάλισε Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής από την επιχείρηση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και διαμοίρασε αναλογικά σε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της Ελλάδος.
Ο κ. Κακούσης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης για την προσφορά των μασκών, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία και σε κάθε άλλη δράση προς όφελος των συναδέλφων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ