ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου : Mε μεγάλη επιτυχία το έργο του Stanislav Stratiev «Το σακάκι που βελάζει»

Για μια ακόμη χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Ομάδα Θεάτρου ‘’Πρόβα’’ του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το έργο του Stanislav Stratiev «Το σακάκι που βελάζει», έργο επίκαιρο και διαχρονικό. Είναι σάτιρα που στηλιτεύει τη μάστιγα της γραφειοκρατίας. Πρόκειται για το παράλογο, δύσκαμπτο και αναχρονιστικό κρατικό σύστημα που παγιδεύει και συνθλίβει τον απλό πολίτη και βάζει φραγμό στην εξέλιξη γενικότερα.
Η σκηνοθεσία, η ενδυμασία, τα σκηνικά απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του κειμένου. Με παραστατικότητα και αληθοφάνεια οι ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους. Το κοινό παρακολούθησε με αγωνία και ένταση το δράμα ενός πολίτη, που προσπαθούσε να δικαιωθεί σ’ ένα πολύπλοκο και δαιδαλώδη κρατικό σύστημα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει απόλυτα κατανοητό το μήνυμα του έργου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το θίασο και κυρίως την άξια και λαμπρή σκηνοθέτιδα κ. Ζέτα Λάττα, για το σπουδαίο έργο που προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.


Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., τους χορηγούς της εκδήλωσης ‘’ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ’’, ‘’ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ’’, όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τον ΑΧΕΛΩΟ T.V.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη, τους φίλους, ενισχυτές και υποστηρικτές του δύσκολου έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ