Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Μεταδιδόμενα νοσήματα: τρόποι μετάδοσης και μέτρα προφύλαξης στο εργασιακό περιβάλλον», από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας σε συνεργασία με την 1Η ΤΟΜΥ Αγρίνιου

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας σε συνεργασία με την 1Η ΤΟΜΥ Αγρίνιου πραγματοποίησαν ενημερωτική ομιλία με θέμα «Μεταδιδόμενα νοσήματα: τρόποι μετάδοσης και μέτρα προφύλαξης στο εργασιακό περιβάλλον».

Η δράση έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου. Κατά την δράση πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία αναφορικά με τα μεταδιδόμενα νοσήματα και τους ενδεικνυόμενους εμβολιασμούς. Επιπλέον έγινε εκπαίδευση στη σωστή χρήση των μέτρων ατομικής προστασίας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης.
Η συγκεκριμένη ενημερωτική συνάντηση είναι η πρώτη από ένα κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για την πρόληψη και τις προαγωγής της υγείας που έχουν συμφωνηθεί με πραγματοποιηθούν με την πρωτοβουλία της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ