Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στο Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας στην Αμφιλοχία (φωτο)

Στο Διεθνές κύπελλο Πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στης 30 και31 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφιλοχίας συμμετείχε ο Ηρακλής Αγρινίου με οχτώ αθλητές-τριες.

Το κύπελλο διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αμφιλοχίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Οι  νεαροί αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις για μια ακόμη φορά αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στους αγώνες του κυπέλλου αγωνίσθηκε ο Κατσικογιάννης Ιωάννης στην κατηγορία 57 κιλά Νέων παίζοντας μάλιστα και της δύο μέρες του κυπέλλου , κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. Στα επίσημα Σπάριγκ αγωνίσθηκαν οι Σταματελόπουλος Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Λαθύρης Γρηγόρης, Καψιμάλη Παναγιώτα, Κωστάκη Φωτεινή, Καψιμάλη Δήμητρα και ο Ορέστης Βλάχος κάνοντας όλοι τους εξαιρετικές εμφανίσεις .

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο προπονητής τους, Γιώργος Καψιμάλης , ο οποίος ευχαρίστησε και τον άμεσο συνεργάτη του στην πυγμαχία και άλλοτε πρωταθλητή πυγμαχίας Κατσικογιάννη Παναγιώτη, ενώ συγχαρητήρια δόθηκαν και στον Παναγιώτη Ντουμάζιο για την διοργάνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ