Επέτειος του Πολυτεχνείου – Εορτασμός κάτω από αυστηρά μέτρα λόγω πανδημίας

Σαράντα επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και ο φετινός εορτασμός γίνεται με έναν διαφορετικό τρόπο λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Στις 09:00 το πρωί κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στις 10 το πρωί κατέθεσε στεφάνι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο Πάρκο Ελευθερίας, πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ θα κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αλλά και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973.

Στεφάνι κατέθεσε στον χώρο του Πολυτεχνείου, αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τους: Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ κατέθεσε και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στη συνέχεια το ΚΚΕ πραγματοποίησε πορεία προς την αμερικανική Πρεσβεία. Στην πορεία, στην οποία τηρήθηκαν τα μέτρα και οι αποστάσεις από τους διαδηλωτές, συμμετείχε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ